Maximaal verkoopresultaat met een verkooptraining op maat

De markt verandert en klanten worden steeds veeleisender. Uw organisatie heeft juist als doel om het huidige marktaandeel te vergroten en new business te genereren. Daarnaast wilt u meer omzet uit bestaande klanten halen en uw bestaande relaties verder uitbouwen. Met al deze organisatiedoelstellingen wordt hetzelfde doel nagestreefd, namelijk het verbeteren van het verkoopresultaat. Met effectieve verkooptrainingen op maat, biedt InCC een totaaloplossing voor professionals die op zoek zijn naar een meetbaar verkoopresultaat en een aanzienlijk hoger rendement. Dit bereiken wij door drie elementen met elkaar te verbinden, namelijk verkooptraining, teambuilding en persoonlijke videotraining. De InCC verkooptraining is een totaalpakket  aan combinatietrainingen, inclusief een uitgebreide sales training, interactieve communicatietraining, online videotraining en diverse teambuilding activiteiten.

Sales training gericht op het maximaliseren van new business

InCC biedt een innovatieve sales training met een pragmatische en doelgerichte aanpak, specifiek afgestemd op uw organisatie en uw afnemers. Met onze krachtige sales training streven wij naar het optimaliseren van het verkoopproces, waarbij verschillende facetten van het verkoopmodel gedurende de verkooptraining aan bod komen. Onze methodiek is gericht op het ontwikkelen van persoonlijke competenties en het ontdekken van talent. Ook het ontwikkelen van diverse verkooptechnieken komt aan bod, zodat u alle opgedane vaardigheden kunt inzetten bij het investeren in duurzame klantrelaties. De resultaten van de sales trainingen van InCC worden vertaald naar een totaalpakket van sales strategieën, verkooptechnieken en commerciële vaardigheden om uw business te maximaliseren. Na het volgen van de sales training vervolgt het programma met een interactieve communicatietraining, om uw communicatieve vaardigheden te versterken.

Effectief communiceren met een interactieve communicatietraining

Het behalen van succesvolle verkoopresultaten staat of valt met sterke communicatie. Door verschillende voorkooptechnieken alsmede gesprekstechnieken te ontwikkelen, wordt zowel de persoonlijke communicatie als de open communicatie met uw prospects en klanten aanzienlijk versterkt. De InCC communicatietraining doelt op een betere zelfkennis, bewustzijn van het effect van het eigen gedrag in de praktijk, de acceptatie hiervan en de ontwikkeling van sterke communicatieve vaardigheden. De communicatietraining is een interactieve training om effectief contact te maken, continuïteit in de relatie te waarborgen en gesprekken af te sluiten met duidelijke en heldere afspraken. Het resultaat van de training is het vermogen om effectief te communiceren door middel van het ontwikkelen, aanscherpen en continu verbeteren van uw communicatieve vaardigheden.

InCC verkooptraining en teambuilding activiteiten

Onze verkooptrainingen zijn unieke combinatietrainingen, waarbij alle essentiële elementen van het verkoopproces worden behandeld. De sales training wordt afgesloten met teambuilding activiteiten, zodat salesteams met veel enthousiasme en plezier, nieuwe commerciële kennis en communicatieve vaardigheden ontwikkelen. Onder de noemer van Sales Bootcamp organiseren wij dit unieke trainingsconcept. Lees hier meer over het inspirerende Sales Bootcamp van InCC.

Interactieve videotraining

Ontwikkeling is een continu proces. Na de verkooptraining volgt een periode waarbij de opgedane kennis en vaardigheden aan de praktijk worden getoetst. Echter, de opgedane kennis en inzichten kunnen na verloop van tijd verwateren. Een oplossing wordt geboden door doeltreffend gebruik te maken van onze online videotechnologie. De online verkooptraining bestaat uit gestructureerde online webcam oefeningen, waarmee de vaardigheden gedoseerd en verspreid kunnen worden geoefend. Hier kunt u meer informatie vinden over de InCC Online Videotraining.

Met een effectieve verkooptraining van InCC, boekt uw salesteam op een geheel interactieve, inspirerende en innovatieve wijze een meetbaar verkoopresultaat.

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van InCC Trainingen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over onze verkooptraining en wat de training voor uw organisatie en verkoopresultaat kan betekenen.