Inspirerende en interactieve teambuilding activiteiten

Teambuilding is het laatste onderdeel van het InCC Sales Bootcamp. De effectieve verkooptraining wordt afgesloten met diverse teambuilding activiteiten, waarbij het vak verkopen centraal staat.

InCC Trainingen levert maatwerk in zowel onze sales training, als onze communicatietraining en teambuilding training.

Wij bieden inspirerende, intensieve en energie verhogende spellen en opdrachten, waarbij fun, leren en het stappen uit de comfortzone centraal staan. Het unieke trainingsconcept met teambuilding programma, doelt op het vergroten van het harmonie in de communicatie en het wij-ideaal binnen een team. Het stimuleren en versterken van het groepsgevoel zijn een van de belangrijke aandachtsgebieden die bepalend zijn voor het succes van een organisatie.

Teambuilding tijdens het InCC Sales Bootcamp

Onze unieke combinatietrainingen zijn onderverdeeld in drie elementen, namelijk verkooptraining, teambuilding en online videotraining. Onze trainingen starten met een Sales Bootcamp, dat bestaat uit een effectieve verkooptraining en wordt afgesloten met interactieve teambuilding activiteiten. Na de sales training wordt uw salesteam uitgedaagd met behulp van diverse spellen en opdrachten, waarbij het salesteam met enthousiasme en plezier, nieuwe commerciële kennis en communicatieve vaardigheden ontwikkelt.

Het programma van de InCC combinatietraining bestaat voor 80% uit de sales training en voor 20% uit de teambuilding oefeningen.

Dit unieke trainingsconcept is ontwikkeld voor professionals die nog effectiever willen communiceren en waarde willen toevoegen aan business van hun klanten.

Door de unieke wijze waarop het complete programma door InCC Trainingen wordt vormgegeven, behaalt u het beste resultaat dat zich uit in een meetbaar verkoopresultaat en een optimaal rendement uit uw investering. Lees hier meer over het inspirerende Sales Bootcamp.

SHELL

KPMG

Dit unieke trainingsconcept is door InCC Trainingen ontwikkeld voor organisaties die:

  • Effectiever willen communiceren en verkopen
  • Zichzelf willen verrijken met inspirerende verkooptheorieën
  • Het team van professionals een energie boost willen geven
  • Enthousiasme en innovativiteit van hun commerciële professionals verlangen
  • De juiste interactie en synergie zoeken binnen het verkoopteam
  • In korte tijd meetbaar resultaat willen boeken
  • En net zo belangrijk; plezier willen maken!

Het effect van inspirerende teambuilding oefeningen

Klanten worden steeds veeleisender en willen daarnaast ook verrast worden. En daar is creativiteit voor nodig. Met InCC teambuilding haalt u deze creativiteit naar boven in hechte samenwerking en onderling vertrouwen binnen het team. Naast het ontwikkelen van creativiteit zorgen de teambuilding spellen voor onderlinge synergie en effectieve communicatie. Hiermee vergroot u op een inspirerende en energie verhogende manier de effectiviteit van uw team en daarmee ook het succes van uw organisatie. Met een effectieve teambuilding training van InCC boekt uw salesteam op een geheel interactieve, inspirerende en innovatieve wijze een hecht groepsgevoel dat bepalend is voor het verkoopresultaat en het genereren van new business.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze teambuilding activiteiten? Of wilt u graag aanvullende informatie over het totale trainingsaanbod?