InCC Teambuilding

Klant aan het woord – ABN AMRO

InCC Trainingen is door ABN AMRO gevraagd om mee te werken aan het succes van een landelijke herstructurering.Vanuit de strategie van de bank is er focus gelegd op de ontwikkeling van ondernemerschap binnen de organisatie.

Hierbij is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking, om zodoende de klanten van de bank goed te kunnen bedienen in een steeds veranderende wereld.

Om het gevoel van saamhorigheid, enthousiasme en de wil om te winnen te versterken heeft InCC in samenwerking met ABN AMRO een unieke salesbootcamp ontwikkeld. In deze training wordt de brug geslagen tussen zowel individuele ontwikkelpunten, versterken van de samenwerking binnen het team en het vergroten van onderling vertrouwen.

CliniClowns

Tijdens dit project heeft het team van ABN AMRO geld ingezameld voor Cliniclowns. Deze organisatie zet zich in voor de glimlach op het gezicht van zieke kinderen.

Met de inzet van een netwerk aan professioneel opgeleide clowns worden zieke kinderen door de CliniClowns organisatie blij gemaakt.

Wilt u ook  een alternatieve, leuke en effectieve commerciële teambuilding training?